garazskapu-kaputechnika.hu
      Kezdőlap      Bemutatkozás      HOGYAN VÁSÁROLJAK      ÁSZF      Adatvédelem      KOSÁR TARTALMA      Regisztráció      Elérhetőségek

Hívjon minket!

Hívjon minket!

06-20/341-5763

Fontos oldalak
Termék kategóriák
Bejelentkezés
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Kereső
Kifejezés:
Elérhetőségek

Telefon:

06-20/341-5763
06-20/386-7547

E-mail: 

fontkapu@fontkapu.hu

Hasznos linkek
Kövessen minket!

 

Impresszum
ALUTECH:

Ha fontos Önnek, hogy garázsából ne szökjön ki a meleg, válassza a kiemelkedően hőszigetelt, 45mm vastag ALUTECH Classic garázskaput!

ALUTECH a garázskapuk új generációja, 40- és 45mm vastag panelekből tökéletes, hőhídmentes illeszkedéssel.

Az Alutech szekcionált garázskapuk megfelelőek családi- és társasházak garázsainak esztétikus, biztonságos lezárására, egészen 6m-es nyílásszélességig! Bármilyen alakú nyílásba beilleszthetők. 

  

 
Az Alutech szekcionált garázskapuk megfelelnek a termékbiztonságnak, mely az európai uniós irányelvekkel kapcsolatos. Az Alutech ajtók CE jelzéssel jelölhetők meg, s ezt a jegyzőkönyvek teszik lehetővé. Ez a CE jelölés azt jelenti, hogy az Alutech garázsajtók a rájuk vonatkozó előírásoknak megfelelnek, és az Európai Gazdasági Térség piacán szabadon forgalmazhatók.

Garázsában az Alutech garázskapu biztosítja a megfelelő hőmérsékletet, energiahatékony panelei, és az ajtón körbefutó szigetelés segítségével.

A jól kiegyensúlyozott kapuk akár kézzel is könnyen mozgathatók, ehhez elegendő pusztán 150 N erő (ez 15 kg-ot jelent).

Bővített termékkínálatunkból kiválaszthatja az Önnek megfelelő, kiváló minőségű terméket! Alutech garázskapuért, vagy kapuautomatikáért forduljon hozzánk bizalommal!

Alutechet a garázsra!

Szekcionált garázskapu

Ideális esetben autónkat saját garázsunkban tároljuk, amikor éppen nem használjuk. A saját garázs előnye, hogy biztonságosabb, mint ha az ember az utcán hagyja védtelenül az autóját vagy a ház előtt parkol vele. A garázsban lehet különböző szerszámokat, téli gumiabroncsokat és egyéb kellékeket tárolni, kényelmes helyszíne az autó bütykölésének, karbantartásának. Az sem hátrány, ha télen, amikor már beköszöntenek az éjszakai fagyok és a csapadék jellege is megváltozik, az autó védve van.

Hogyan tudna még nagyobb védelmet és biztonságot biztosítani autójának? Az Alutech garázskapuival az Ön garázsa is komfortosabbá válhat. Ugyanis az Alutech szekcionált garázskapui már a legújabb generációs garázskapuk közé tartoznak. Ennek köszönhetően 45 mm vastag panelekből épülnek fel. Ezeknek a paneleknek az a különlegessége, hogy valódi, minőségi hőszigetelést nyújtanak, mindezt a hőhidak keletkezésének megelőzésével. Az ilyen garázskapuk segítségével könnyebb a reggeli indulás, kényelmesebb a készülődés.

Az Alutech szekcionált garázskapu tehát esztétikus, hangszigetelt, könnyen nyitható és energiatakarékos. Válasszon minket, válassza a minőséget!

Az Alutech garázskapuk előnyei

kapuautomatikaKorunk legnagyobb elvárása a kényelem. A modern technológiákat felhasználva igyekszünk mindent a lehető legegyszerűbben megoldhatóra reprodukálni, legyen szó az élet bármely területéről. Az Alutech garázskapuk pontosan ezen elveket hivatottak kiszolgálni.

Egy fárasztó munkanap után nyílván senki sem száll ki szívesen a gépjárművéből, hogy kinyissa a garázskaput. Ez fokozottan igaz akkor, ha kint nagyon hideg vagy meleg van, esetleg esik az eső vagy a hó. Az Alutech garázskapu azon felül, hogy megkímélhet bennünket az időjárási viszontagságoktól, további előnyökkel is szolgál, hiszen helytakarékos és költséghatékony kialakítást biztosít, a kivitelezésnek köszönhetően pedig többféle kialakításból is választhatunk, így biztosan megtaláljuk az otthonunkhoz leginkább illő, ugyanakkor olcsó garázskaput!

Felejtse el a kifelé nyíló garázskapukat, az akadó, nehezen mozgatható kialakításokat, és válassza Ön is a kényelmet! Válassza az Alutech garázskaput!

Ha Ön is megbízható és praktikus Alutech kapuautomatika mellett döntene, forduljon hozzánk!

Az Alutech garázskapu lelke: a Roger motor

A Roger Technology egy több mint 25 év tapasztalattal rendelkező, garázskapuk, lakossági kapuk, kereskedelmi kapuk és ipari kapuk automatizálására szakosodott piacvezető cég. A Rogers Technologyinnovatív, egyszerű és kényelmes felhasználást biztosít, a minősége és biztonsága pedig már elnyerte a piac bizalmát, ha kapunyitó motorról van szó! Mindemellett pedig a cégnek elkötelezettsége a fenntartható fejlődés, a Roger Technology-nál fontos a környezetvédelem, a környezettudatosság, ennek fényében pedig jelentős összegeket fordít a termelési folyamatok kiegyensúlyozására.

A Roger Technologykapunyitó motorok nyolc négyzetméteres billenőkapuk számára lettek tervezve, krómozott fémből készült kioldókar teszi lehetővé a kapu külső és belső nyitását.

Válasszon nálunk prémium minőségű és kedvező áruAlutech garázskaput, hogy a Roger automatizált kapunyitó motor előnyeit is élvezhesse! A motor kiválasztása mindig nagy jelentéséggel bír, mert az biztosítja a kapu helyes mozgását.

Bármilyen kérdéssel kapcsolatban hívjon minket, magas szaktudású kollégáink készséggel várják hívását!

Legyen a garázskapu is az előírásoknak megfelelő!

Legyen a garázskapu is az előírásoknak megfelelő!

Napjaink világkereskedelmében számtalan helyről beszerezhetjük a mindennapi élet során fontos használati tárgyakat, felszereléseket, eszközöket. Hozzá nem értő vásárlóként azonban könnyen belefuthatunk olyan termékekbe, melyek mégsem váltják be hozzájuk fűzött reményeinket, és akkor bosszankodhatunk, hogy miért nem figyelmeztetett semmi a termék rossz minőségére.

Az ilyen helyzetek elkerülése érdekében a különböző gazdasági térségekben, övezetekben egységesített minősítő rendszereket vezetnek be, hogy a termékeket osztályozhassák, és így Ön biztos lehessen abban, hogy jó árut választ. Az Európai Unió gazdasági térségében is kialakításra került ilyen szabványozó eljárás, az ipari létesítményekben, középületeken szigorú szabályokhoz kötik a különböző épületelemek minőségét.

Az Alutech szekcionált garázskapuk minőségét az EU-s szabványoknak való megfelelés garantálja, melyet a CE jelzés mutat. Ha olcsó garázskaput keres jó minőségben, akkor az Alutech szekcionált garázskapu a legjobb választás! Webáruházunkból meg is rendelheti, illetve ha kérdése van, bátran vegye fel kapcsolatot munkatársainkkal!

 Az ALUTECH kapuk előnyeiről

 Az ALUTECH kapuk előnyeiről

Szeretne új garázskaput vásárolni? Amennyiben lecserélné régi garázskapuját és valami modernebbet, minőségit telepíttetne a helyére, fontolja meg ajánlatunkat és vegye számításba az Alutech kapukat!

Az Alutech kapuk több szempontból is kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, és eleget tesznek a legtöbb garázstulajdonos magas elvárásainak. Ma már alapvető követelmény, hogy a garázskapu motoros legyen és távvezérléssel is lehessen működtetni. Mindezt természetesen úgy, hogy az közben maximális biztonságot nyújtson. Persze, az Alutech szekcionált garázskapuk akár kézzel is mozgathatóak.

Nem csak biztonságosak, de energiatakarékosak is. Panelei tökéletesen illeszkednek, megfelelő szigetelést és hőhidmentes kapcsolódást biztosítanak. Nincs huzat, nincs hőmérsékletingadozás. A hőszigetelés mellett hangszigetelnek is és hatékonyan ellenállnak a mechanikai hatásoknak is. Ha Alutech kaput választ, akkor biztos lehet benne, hogy hosszú távra választ nívós garázskaput. A fontos információkról, részletekről érdeklődjön megadott elérhetőségeinken!