garazskapu-kaputechnika.hu
      Kezdőlap      Bemutatkozás      HOGYAN VÁSÁROLJAK      ÁSZF      Adatvédelem      KOSÁR TARTALMA      Regisztráció      Elérhetőségek

Hívjon minket!

Hívjon minket!

06-20/341-5763

Fontos oldalak
Termék kategóriák
Bejelentkezés
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Kereső
Kifejezés:
Elérhetőségek

Telefon:

06-20/341-5763
06-20/386-7547

E-mail: 

fontkapu@fontkapu.hu

Hasznos linkek
Kövessen minket!

 

Impresszum
EUROKAPU:

Az ÖN garázsához gyártott EUROKAPU

99 méret  - 13 alapszín és felület - 57 féle fóliaborítás!

olcsó garázskapu

A garázskapunak egyszerre kell szolgálnia autója és otthona védelmét és családja kényelmét, ezért kiválasztásánál több szempontot érdemes figyelembe vennie:

- Mivel nyílászárói közül a legnagyobb felületű, hőszigetelő képessége fontos tényező a fűtésköltség      megtakarításnál. 

Az EUROKAPU 40mm vastag polyuretán habból készült, kiváló  hőszigetelő réteggel ellátott, hőhídmentes acél szekciókból áll, mind a négy oldalon gumitömítéssel - K=0,5 W/m2°C  

szekcionált garázskapu   kapuautomatika

kapunyitó motor garázskapu motor

 

- Védelmet nyújtson betörés ellen, erre szolgál kézi működtetésnél a külső zár, mely belül mindkét oldalon a vasalathoz rögzíti a garázskaput, és az automatizált kapunál a motor, amely lenyomva tartja a kaput, és nem engedi felfelé feszíteni.

olcsó garázskapu                szekcionált garázskapu                kapuautomatika   

 

- A családi otthona homlokzati megjelenésének meghatározó eleme. Gazdag szín- és formaválasztékának köszönhetően az EUROKAPU-val megteremtheti  az épület  színharmóniáját.

 kapunyitó motor

 

Bármilyen formájú nyílásba illeszkedjen, így szabad teret engedhet fantáziájának.

garázskapu motor    

 

- Hosszú ideig megbízhatóan használható legyen , ezért minőségi anyagokból, magas színvonalú szakértelemmel kell készülnie, így fog kapuja sok-sok évig problémamentesen működni.

Az Eurokapu precízen kivitelezett, horganyzott acélből készült vasalatból és stabil, 42mm vastag panelekből épül fel. A szerkezetre  5 év karbantartáshoz kötött garanciát vállal a gyártó.

garázskapu motor 

- Az időjárásnak kitett nagy felület fokozott védelemmel legyen ellátva. A több rétegű kezeléssel ellenálló panelfelületet kapunk, így bátran vállalják rá a gyártó a 10 év átrozsdásodás ellen garanciát.

 

- Teljes biztonság működés közben: a rugótörés elleni biztosítással szerelt Eurokapunál nem fordulhat elő a kapu lezuhanása. A kaput felhúzó drótkötél a vasalatban van elhelyezve, a gögők védőborítással ellátva.

A mozgó panelek találkozásának kialakítása ujjbecsípés ellei védelmet nyújt.

kapunyitó motor 

Ujjbecsípés elleni védelem

 

- Csendesen működjön: 

kapuautomatika 

a precízen kialakított sínekben futó garázskapu,  műanyagborítású görgőkkel 

 

Kézzel is könnyen mozgatható legyen:

szekcionált garázskapu     

A kiengyensúlyozott torziós rugók garantálják a kapu könnyű gördülését mindkét irányba. 

 

Eurokapuk több méretben és színben

Eurokapuk több méretben és színben

A garázskapuval szemben több elvárás is megfogalmazódik egy autótulajdonos fejében. A garázskapu elsődleges feladata az, hogy biztonságot nyújtson mind az autó, mind a tulajdonos számára, ezentúl könnyen kezelhető működést tegyen lehetővé, és az sem hátrány, ha amellett, hogy mutatós, még időtálló is.

Az Eurokapuk mindezeket a jellemzőket egyetlen garázskapuban képesek ötvözni. A minőségi alapanyagokból készült, motorizált működtetésű, többrétegű panelfelület alkalmas arra, hogy felvegye a harcot a betörőkkel és védje a garázst az időjárás ellen, valamint szigeteljen is. Ujjbecsípés védelemmel, csendes működést biztosító kivitelezéssel és lezuhanás gátló megoldással az Eurokapuk abszolút felhasználóbarát garázskapunak bizonyulnak, amelyekkel nap mint nap elégedettek lehetnek tulajdonosaik.

Ha mindez még nem lenne elég, az Eurokapuk számos méretben, színben és fóliaborítással rendelhetőek, így téve tökéletessé a látványt is! Rendeljen tőlünk Ön is bizalommal!

A lakossági, szekcionált Eurokapu előnyeiről bővebben

A lakossági, szekcionált Eurokapu előnyeiről bővebben

Ha garázskapu vásárlás mellett döntünk, elengedhetetlen, hogy a termék kiváló biztonsági minősítéssel rendelkezzen és strapabíró legyen, mindezt az Eurokapuk garantálják!

A lakossági, szekcionált Eurokapuk kiváló minőséggel rendelkeznek, a garázskapuk hőszigetelt acél panelből készülnek, a négy oldalt található gumitömítés biztosítja a légmentes záródást. A védelmi funkciók érdekében számos zármegoldással szolgál az Eurokapu, így például a panelek illesztésének köszönhetően védve vagyunk az ujjbecsípődés ellen is! Az Eurokapuk biztosítják gépjárműve védelmét, többé nem kell tartania az illetéktelen behatolóktól!A szekcionált garázskapuk legfőbb előnyei, hogy nagyfokú stabilitást biztosítanak, gazdag színválasztékban állnak a rendelkezésünkre, melynek köszönhetően garantáltan olyan darabokat vásárolhatunk, ami tökéletesen illik majd otthonunkhoz, és nem utolsó sorban kedvező áron juthatunk hozzájuk!

Tegyen otthona védelméért, vásároljon Ön is lakossági szekcionált Eurokaput!