Garázskapu technika

Kérjen tőlünk árajánlatot!

Garázskapu technika

1: Napelemes rendszer

Napelemmel is működtethető kapunyitó rendszer a Hörmanntól

A háztól távol fekvő kapuk mozgatásához általában komoly költséggel kell kábeleket fektetni. Ezen változtat most a Hörmann újonnan kifejlesztet kapumozgató rendszere, amely akkumulátorról működik, s környezetkímélő módon akár napelemmel is tölthető.

A RotaMatic kapumeghajtás természetesen elektromos árammal működik, ám a földkábeleknek a kapuhoz vezetése gyakran komoly problémákat vet fel a megvalósítás során. Ezért fejlesztette ki Európa legnagyobb garázskapu gyártója, a Hörmann azt a megoldást, hogy a meghajtómotort akkumulátorról is lehet működtetni. Átlagos használatot feltételezve az akkumulátor 30 napon keresztül működőképes, s a mellékelt töltőről egyszerűen újratölthető.

Rendkívül környezetbarát megoldás, s szükségtelenné teszi az akkumulátor feltöltését, ha felszereljük a külön megvásárolható napelemmodult. Ez a napsütést hasznosítja, és megfelelő elhelyezés esetén folyamatosan gondoskodik az akkumulátor töltéséről.

Garázskapu technika

Az akkumulátort egy kapcsolószekrényben kell elhelyezni, amely megvédi az időjárás viszontagságaitól. Ebből könnyen kiemelhető, s mivel a súlya nem nagy, a rajta elhelyezett fogó segítségével könnyen szállítható is.

A RotaMatic rendszer természetesen működtethető távirányítóval, s mint a Hörmann kapuk esetében ez szokásos, egy távirányítóval lehet nyitni a kertkaput és a garázskaput is. Az akkumulátoros RotaMatic tehát biztosítja, hogy télen vagy esőben-hóban nem kell kiszállnunk az autóból, még akkor sem, ha a kapu nagyon távol esik a háztól vagy a garázstól. Elég egy gombnyomás, s kényelmesen behajthatunk a fűtött és védett garázsba.

2: Bluetooth és GSM egyedi nyitó rendszerek.

GSM leírás : GATE Control PRO , GSM-alapú távvezérlő elektromos kapukhoz és sorompókhoz

Elektromos kapuk, garázskapuk, sorompók vezérlése interneten keresztül mobilalkalmazással vagy GSM hívással. Végálláskapcsolók alkalmazásával a kapu nyitott, illetve zárt állapota ellenőrizhető a mobilalkalmazásban, valamint SMS-ben vagy Push üzenettel jelzi, ha nyitva marad a kapu, vagy nem záródik be. 20 felhasználó felvételének lehetősége, jogosultságok megadásával (pl. belépés tiltása munkaidőn kívül). 1200 esemény tárolása a felhasználó és a vezérlés időpontjának azonosításával. Nincs távolsági korlát!

Telepítési információk:

  • A rendszer kifejezetten elektromos kertkapuk, garázskapuk és sorompók vezérlésére lett tervezve.
  • Az eszköz csak olyan kapu vezérlésére alkalmas, ami elektromos motorral és motorvezérlő elektronikával szerelt.
  • Az eszköz működéséhez mobilinternettel rendelkező mini-SIM kártya szükséges.
  • Végfelhasználók figyelmébe: Az eszköz telepítéséhez kérje kaputelepítő szakember segítségét!
Garázskapu technika

3.Akkus kisegítő rendszerek:

Garázskapu techinka

A Hörmann garázskapu-meghajtásai lehetővé teszik, hogy viharban vagy szélben se kelljen kiszállni az autóból, elég egy gombnyomás és a garázskapu kinyílik. A SupraMatic garázskapu-motor legfőbb jellemzője a kényelem és a sebesség kombinációja. A szekcionált garázskapu-meghajtást rendelheti Bluetooth vevővel és áramszünet esetén akár akkumulátor is működtetheti

4. Egyéb nyitási lehetőségek:

Modern technológia

A Hörmann vállalat lehetőséget biztosít a garázskapuk és a világítástechnika ujjlenyomattal történő vezérlésére is. Az FFL 25 BS rádiós ujjlenyomatolvasó akár 2 kapu vezérlésére is alkalmas, valamint 25 ujjlenyomat rögzítésével biztosítja az egyszerűbb kezelhetőséget. A termék már a fedelének felnyitásával automatikusan aktiválódik, így garantálva a kényelmes és gyors használatot.

Kódkapcsolók. Kül és beltéren is tökéletesen használhatóak, akár vandál biztos rozsdamentes acél kivitelben is.

Garázskapu technika