Garázskapu technika

Kérjen tőlünk árajánlatot!

Garázskapu technika

Amikor a garázskapu nyitója hirtelen abbahagyja a megfelelő működést, a probléma okát, illetve annak megoldását általában meglehetősen egyszerű megtalálni és megérteni.

A következő néhány sorban a leggyakoribb problémákat vesszük górcső alá. Ha úgy tűnik, hogy az alábbi javítások egyike sem oldja meg a problémát, olvassa el a használati útmutatót, vagy forduljon szakemberhez.

Sem a távirányító, sem a fali kapcsoló nem működteti a nyitót

Ha a garázskapu egyáltalán nem mozdul el, amikor megnyomják a távvezérlőt vagy a fali kapcsolót, akkor szinte biztos, hogy az áramforrás valamilyen módon megszakadt. Az ilyen problémák esetén, a leggyakoribb probléma a legegyszerűbb - a motoregységet kihúzták. Először ellenőrizze a kimenetet, ahol az ajtónyitó be van dugva, majd ellenőrizze, hogy a vezeték teljesen be van-e dugva.

A garázs ajtaja nem záródik be egészen

Ha a garázskapu megfelelően nyílik, de nem záródik be teljesen, akkor előfordulhat, hogy a zárókapcsolót kell beállítani. A garázskapunál vannak olyan határérték kapcsolók, amelyek utasítják a motort, hogy mikor kell abbahagyni a működést - nyitáskor és záráskor is. Ha a zárókapcsoló rosszul van beállítva, ez megakadályozhatja az ajtó becsukódását.

A zárókapcsoló olyan biztonsági intézkedés, amely megakadályozza az emberek ütését és az ajtó bezárását - minden garázskapu nyitójának szükséges és szükséges eszköz. A végálláskapcsoló beállítása megakadályozza a garázskapu hibás viselkedését.

A garázs ajtaja télen nem nyílik

Előfordul, hogy egy garázskapu nem nyílik ki, különösen télen. Télen, amikor a görgők néha megmerevednek, a garázskapu nem hajlandó kinyílni. A hengerek kenése segíthet ebben a problémában. Az érzékenység beállításának módszerei eltérőek; ezért tájékozódjon a használati útmutatóból vagy garázskapu szerelőjénél!