Garázskapu technika

Kérjen tőlünk árajánlatot!

Garázskapu technika

Harmonikus összkép

A sík alumíniumprofil felülete modern és elegáns hatású, szemben a más gyártók bordázott profiljaival. A kapu külső és belső oldalának csúcsminőségű felülete lehetővé teszi az egyszerű tisztítást. A HÖRMANNÁL felár nélkül kapja meg a teljes kaput a kiválasztott színben. Az ajtópanelek, a vezetősínek, a szemöldökblende és a kaputengely burkolata így harmonikus vizuális egységet alkotnak. A nyugodt kapufutás érdekében az üreges profil poliuretán keményhabbal van egyenletesen kihabosítva.

Üvegezett elemek

Így a napfény is bejut garázsába. A műanyag üvegezésű elemek a teljes szélességében elhelyezhetők. Az üvegezések száma a kapuszélességtől függ. Kapunként maximum tíz lamellába építhető üvegezés.

Szellőzőrács

Garázsának szellőzése javítja a helyiség klímáját és megelőzi a penészesedést. A hosszú élettartamú műanyagból készült szellőzőrácsok a lamellák teljes szélességében elhelyezhetők. Ezek kapunként maximum tíz lamellába építhetők.

Decograin felület

A két Decograin dekor – Golden Oak és Rosewood – felület kitűnik a valódi fához megtévesztésig hasonló, természetes megjelenésével. A különösen kopásálló felületvédelemnek köszönhetően a profilok UV-álló műanyag fóliabevonata igen hosszú élettartamú.

Decopaint felület

A Golden Oak és Rosewood Decopaint dekorok a Decograin felület kedvezőbb árú alternatívái. A profilok külső és belső oldala fahatásúra van festve. A Noir 2100 Sablé valójában egy nemes, antracit metál színű festett bevonat.