Garázskapu technika

Kérjen tőlünk árajánlatot!

Garázskapu technika
garazskapu

Azzal, hogy valaki rendelkezik egy garázskapuval önmagában még nem fog  garanciát kapni arra, hogy az kellően biztonságos is.

A garázskapuk biztonságának fontossága

Azzal, hogy valaki rendelkezik egy garázskapuval önmagában még nem fog  garanciát kapni arra, hogy az kellően biztonságos is. Mégiscsak ez lenne a legfontosabb, a kellő technológiai háttér, és a profi biztonság technika megléte a saját garázskapunkhoz. Egy ilyen fontos tényező lehet az ugrókódos távirányító megléte.

Garázskapu biztonság: ugrókódos távirányító

Az ugrókódos távirányítók adott algoritmus alapján generálják az aktuális kódot, ugyanez az algoritmus van a vevő távirányítóban is. Ha a vett kód nem stimmel, akkor a vett kódjelzés alapján számolja ki a következő kódot. Az hogy tényleg ugrókódos-e a távirányítónk vagy nem, úgy tudjuk kideríteni, hogy megnézzük az adóban, vagy vevőben levő IC típusát és megkeressük a hozzávaló adatlapot. A kulcsmásolásos csalások ellen ez egy tökéletes megoldást jelenthet.

Garázskapu biztonság: GSM rendszer

A GSM biztonsági riasztó rendszer a segít a magas biztonság elérésében. Amennyiben nem szeretnénk aggóni az értékeinkért amiket a garázsban tárolunk, mindenképpen javasolt a beszerelése. Ezek a riasztók könnyen telepíthetőek, és programozhatóak. A GSM riasztó rendszer távvezérléssel működik. Csatlakoztatható hozzá például: füstérzékelő, vízszivárgás, üvegtörés érzékelés, ezáltal tovább növelhetjük a biztonság érzetünket.

A biztonság az első, forduljon hozzánk

Amennyiben ön is szükségesnek érzi, hogy kellően felszerelt garázskapuval rendelkezzen, úgy bátran forduljon hozzánk bizalommal. A személyi, és családi biztonság nélkülözhetetlen a mai világunkban, ezért tennünk kell annak érdekében, hogy a legkorszerűbb, és legbiztonságosabb garázskapukkal rendelkezzünk a saját otthonunkban!