Garázskapu technika

Kérjen tőlünk árajánlatot!

Garázskapu technika
Garázskapu technika

Cseszkó Péternek hívnak. Bennem is sokszor megfogalmazódott az a kérdés, hogy mi vezetett a kapuk csodálatos világához? Egy véletlen során kerültem kapcsolatba a kapuvezérléssel egy meghibásodott kapu révén természetesen. Némi ismerkedés és utánajárás után megtaláltam és kijavítottam a hibát. Épületvillamossági technikusként végeztem 1999-ben, a vezérlések és irányítástechnikák már ekkor nagyon érdekeltek és ennek is köszönhetem, hogy a kaputechnika világában megtaláltam az igazi hivatásomat. Ez nekem nem csupán egy munka, egy rég várt beteljesülést találtam meg benne. A hobbim lett a szenvedélyem! Nem kis kitartással, precizitással és töretlen maximalizmussal álltam neki a kapuk automatizálásának. Folyamatos továbbképzésekkel biztosítom a maximális elégedettséget a megrendelőim és saját magam számára. Mindent megteszek, hogy szaktudásommal és tapasztalataimmal segítsek azoknak, akik kaputelepítés előtt állnak és nem biztosak magukban. Célom, hogy ügyfeleim megtalálják maguk és családjuk számára azt a megoldást, ami lényegesen megkönnyíti az életüket. Nem csak új, de meglévő kaputechnikák javításával is foglalkozom, mivel hiszem, hogy nem kell mindent eldobni csak azért, mert elromlott vagy meghibásodott. A rengeteg telepítési és javítási tapasztalatomnak köszönhetően szinte minden típusú és márkájú egységgel megbirkózom már.

Két gyermekes apukaként nekem is fő szempont a családom és autóm kimagasló biztonsága és kényelme. Pontosan tudom, hogy mennyit ér egy jól kivitelezett automata kapurendszer.

Mottóm: Biztonság és kényelem megfizethető áron, egy gombnyomásra!

Köszönöm, hogy elolvasta rövid bemutatkozómat, remélem, tudok segíteni álmai kapuja megalkotásában.

Lakossági szinten foglalkozom szekcionált garázskapuk, toló-, úszó-, egy és kétszárnyas kapuk telepítésével.

Szekcionált kapuknál HÖRMANN és KLING márkaképviselőként és telepítőként állok rendelkezésükre. Segítek megtalálni Önnek a legjobb kaput, amihez rengeteg felületi és szín mintával tudok segíteni, valamint az ideális kapumozgató motor kiválasztását is rám bízhatja. A kapuk kiválasztásában fő szempont a biztonság, mint például a felhúzás és az ujjbecsípődés elleni vedelem. A kiváló hőszigetelési paramétereknek köszönhetően nem kell aggódnia a fűtés számla miatt. A könnyű kezelés gyerekjátékká teszi a kapuk mozgatását. Ezek együttesét mind garantálja a HÖRMANN márka, és hogy ehhez a legjobb áron juthasson hozzá egy profi segítő és telepítő szakember formájában, erről én magam gondoskodom!

A kapumozgató motorral ellátott kapuk rendkívül biztonságosak és kényelmesek a felhasználónak. Minden egységet külön programozok fel, így például a lassítási fokozat és a rácsukás elleni védelem precíz beállítása nem is kérdés. A védelem fokozása érdekében csak ugró kódos távirányítót használok, amelynek segítségével akár másik szekcionált vagy bejárati kapuját is vezérelheti.