Garázskapu technika

Kérjen tőlünk árajánlatot!

Garázskapu technika

Új garázskaput vásárolna? Ismerje meg a modern garázskapuk elévülhetetlen érdemeit!

A garázskapu nyitók meglehetősen egyszerű mechanizmusok, amelyek sokáig tartanak. Az átlagos élettartam 10-15 év, de ha folyamatosan figyelemmel kíséri a görgők és rugók karbantartását, akkor 20 évnél is többet ki lehet hozni egy minőségi garázskapuból. A garázskapuk új generációja azonban fokozott biztonságot és kényelmet kínál, ezek az előnyök pedig elég okok szolgáltathatnak arra, hogy új garázskaput vásároljon.

A garázskapu automatikus irányváltása

1993 óta a garázskapu nyitókat biztonsági tolószerkezettel kell felszerelni. Ez a funkció két érzékelőt használ. Amikor valamilyen objektum vagy tárgy, például egy gyermek vagy egy háziállat, az ajtók záródása közben áthalad az érzékelők között áthaladó fénysugáron, az ajtó azonnal megáll és megfordítja az irányt.

Csendesebb garázskapu működés

A garázskapu működés közben felébreszti a lakókat és a szomszédokat, vagy megzavarja a háztartást, mert ekkora zajt kelt? Ha igen, akkor egy új garázskapu szinte biztosan csendesebb lesz. A garázskapuk eredetileg láncmeghajtással nyithatók és zárhatók. A garázskapuk új generációja egyértelműen halkabban működik, hiszen hajtásuk már modernebb technológiával működik.

Biztonságos garázskapu

A régebbi garázskapuk kiszolgáltatottak lehetnek a tolvajoknak. Mivel a távirányítóik fix kóddal működtek, előfordulhat, hogy egy a garázskapu távirányítók programozásában jártas ember megtalálhatja a garázskapuja kódját, így kinyithatja a garázskaput. Az új garázskapuknak van egy olyan funkciója, amely a készülék minden használatakor megváltoztatja a kódot.