Garázskapu technika

Kérjen tőlünk árajánlatot!

Garázskapu technika

Ha Ön új garázskapu tulajdonos, akkor ezekre a dolgokra mindenképp ügyeljen, ha biztonságban szeretné tudni családját és otthonát!

A garázsok számos okból és szempontból- tárolás, otthoni projektek, játék - kiválóak, de mindezen okokból biztonsági kérdéseket, illetve kihívásokat is felvethetnek a háztulajdonosok számára. Cégünk igyekezett összegyűjteni néhány létfontosságú biztonsági tippet, hogy minden és mindenki biztonságban legyen a garázskapuk körül.

Gyerekek és a garázskapu

Ha gyermekei még picik és veszélyt jelenthet rájuk a garázskapu, akkor fokozott figyelmet kell fordítania a garázskaput övező biztonsági előírásokra. Győződjön meg róla, hogy a garázskapu nyitójának vezérlőgombja gyermekei számára nem elérhető, illetve ne hagyja, hogy a gyerekek játszanak egy garázskapu távirányítójával!

Figyelje garázskapuját!

Ellenőrizze vizuálisan a garázskapuját minden hónapban! Nézze meg a rugókat, a kábeleket, illetve a görgőket és győződjön meg, hogy az alkatrészek sérülésmentesek! Ha sérülést talál, ne próbálja meg eltávolítani, beállítani vagy javítani ezeket a garázskapu alkatrészeket vagy a hozzájuk kapcsolódó tárgyakat. Hívjon segítséget és bízza a piszkos munkát szakképzett garázskapu szerelőkre!

A garázskapu tesztelése

Havonta tesztelje a garázskapu nyitójának tolószerkezetét: helyezzen valamilyen tárgyat a garázskapu útjába! Ha a garázskapu nem fordul meg, miután kapcsolatba került az objektummal, keressen fel egy megbízható garázskapu szereléssel foglalkozó szakembert! Ha a garázskapu elmúlt 15-20 éves, akkor vegye fontolóra egy új, modern garázskapu telepítését.