Garázskapu technika

Kérjen tőlünk árajánlatot!

Garázskapu technika

Ismerje meg a szigetelt és a szigetelésmentes garázskapukat!

Ha új garázskaput vásárol, akkor el kell döntenie, hogy a szigetelt vagy nem szigetelt garázskapu a legjobb az Ön számára. Ahogy az lenni szokott, mindkét garázskapunak megvannak a maga előnyei és hátrányai. Az alábbiakban igyekszünk elmagyarázni, hogy mi is valójában a két garázskapu közötti különbség, hogy nyugodtan választhassa ki új garázskapuját.

Szigetelt garázskapuk

A szigetelt garázskapuk két különálló acéllemez között szigetelőréteggel rendelkeznek. Ez a szigetelés segít szabályozni a garázs belső hőmérsékletét és villamos energiát takarít meg. Ezek az ajtók erősek és időjárásállóbbak, mint a szigetelésmentes garázskapuk. Ugyanakkor ahogy az lenni is szokott, drágábbak is, mint a szigetelésmentes garázskapuk.

Szigetelés nélküli garázskapuk

A szigetelés nélküli garázskapuk csupán egy réteg acélból készülnek, ezért ez gazdaságosabb megoldás a garázskapu vásárlók számára. A szigetelés nélküli garázskapuk nem biztosítják ugyanazt a masszív szerkezetet, mint a szigetelt garázskapuk, ezért népszerűbbek általában a szigetelt garázskapuk.

Garázskaput szeretne?

Függetlenül attól, hogy szigetelt vagy szigetelés nélküli garázskaput választ, forduljon hozzánk bizalommal, cégünk lelkiismeretesen gondoskodik arról, hogy a garázskapuja és alkatrészei hosszútávon működőképesek legyenek. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, ha többet szeretne megtudni a garázskapu telepítés lehetőségeiről!